Tuesday, October 8, 2013

RTV Drenthe komt in actie

ASSEN - Samen met collega's Jeroen W., Jasper en Fred ben ik de afgelopen weken bezig geweest om 5 promo filmpjes te maken voor RTV Drenthe. De filmpjes moeten laten zien wat de regionale omroep allemaal doet in Drenthe. Wie weet gaan de plannen om 25 miljoen euro te bezuinigen op de regionale omroepen dan niet door.

We hadden al vrij snel een idee hoe de filmpjes eruit moesten gaan zien: In ieder filmpje laten we een collega vertellen over zijn of haar werk bij de omroep. De filmpjes zijn gedraaid met een Canon 7D en Sigma lenzen. De presentaties in de studio zijn gedraaid met een Panasonic AG-AF100A. 

 
ENGLISH:
 
ASSEN - Together with colleagues Jeroen W., Jasper and Fred, I've been busy the past few weeks to make 5 promo videos for RTV Drenthe. In every movie a colleague tells a story about his or her work at RTV Drenthe. The video's were shot on the Canon 7D with Sigma lenses. In the studio we used a Panasonic AG-AF100A.
 

No comments:

Icelandic snowballs

Het is al een jaar geleden dat ik op IJsland was om een korte documentaire te maken met Birta Rós, een IJslandse muzikant.  Het was vo...